dijous, 13 de març del 2008

Musiquetes per a la Bressola


A partir de ritmes electrònics, reggae i rumba, una trentena de músics dels Països Catalans graven un disc de cançons populars i infantils per a les Escoles Bressola.

Per primera vegada, un disc de cançons populars i infantils en català tindrà una distribució massiva de 65.000 exemplars. Musiquetes per a la Bressola (Propaganda pel Fet!, 2008) és un recull especial i únic, que té com a objectiu promoure les Escoles Bressola de la Catalunya Nord. Els temes estan interpretats per 27 músics d’arreu dels Països Catalans, i produïts per Marc Serrats i Marc Grau (Xerramequ Tiquis Miquis) i Núria Lozano (La Carrau), responsables de posar al dia aquestes peces per a petits i grans.

Els 65.000 exemplars que s’han editat es distribueixen gratuïtament, des d’aquest mes de març amb la revista Enderrock, i a l’abril i al maig, a les capçaleres Tretzevents, La Revista dels Súpers, Cavall Fort, Tatano i Sons de la Mediterrània (de Catalunya); al Camacuc (del País Valencià); a l’Esquitx (de les Illes Balears); i al Mil Dimonis (de la Catalunya Nord).

El projecte també disposa d'un espai a la Xarxa, www.musiquetes.cat, per tal que professors i alumnes treballin les cançons des d'un punt de vista educatiu.

Properament també podreu descarregar el disc gratuïtament des d'aquesta mateixa web.