dimarts, 21 d’abril del 2009

Quin conte els hi agrada als vostres?

Ja arriba St. Jordi, i amb ell les roses i els llibres...
Volem comprar un conte per als nostres fills o filles, i potser no sabem molt bé quin.
I si les mares i pares compartim els gustos dels nostres nens i nenes? Ens ajudaria a agafar idees, no?
Vinga aquestes recomanacions!

(Recordeu que demà dimecres a les 21:30 és l'últim assaig de les titelles que es faran a l'escola dijous a la tarda)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Al Martí (que al juny farà els 3 anys) li agraden molt aquests dos:

"Margarit el cabrit i la por a les altures" de Jamie Rix i Lynne Chapman (Ed. Beascoa), sobre l'amistat entre un cabrit que té por a les altures i un xai que vol escalar muntanyes. Divertit i molt tendre.

"Vamos a cazar un oso" de Michael Rosen i Helen Oxenbury (Ed. Ekaré), sobre una família que surt a caçar un ós (o potser no?). Molt sensorial i amb la musicalitat de les rimes.

Anna

Anònim ha dit...

Hola,

Jo us recomano el llibre Somnis de colors – Somia amb la Maisy de Lucy Cousins (ed. Serres). És un llibre de format gran i, com diu el títol, és molt colorit, dels colors de l’arc de Sant Martí. Tracta sobre una rateta que es diu Maisy i que somnia coses estranyes... Als nens els ha fascinat. Té poca lletra però els dibuixos són molt vistosos i sorprenents. Hi surten cargols, papallones, marietes, elefants... els nens canten un munt de cançons mentre se’l miren i realment dóna molt de joc. Els nostres fills ens l’expliquen a nosaltres i no al revés!! Pot ser que a vosaltres, quan el tingueu entre les mans, no us acabi de fer el pes... (l'avi el va trobar massa modern...) però als infants els ha fascinat.

Marta

Parcpegaso ha dit...

Venga que no se diga... ahí va mi aportación:
Nosotros ahora estamos reñidos, a Berta le ha dado por un libro de cuentos, son narraciones muy cortitas, todas de animales, además permite ir aprendiendo y repasando los números: " Cuentos cortos para dormir" ed Bruño ( comprado en el corte ingles). Y a Teo le gusta más "Mis cuentos favoritos de Caillou" Ed Everest ( es una recopilación de historietas que tambiénb están en DVD, pero q en papel dan mucho juego)