dijous, 16 de gener del 2014

10è aniversari de l'EBM El Parc de La Pegaso: sopar a l'escola!

Com ja us vam dir, la nostra escola fa 10 anys, i com que 10 anys tan ben portats no es fan cada dia, enguany volem celebrar l'aniversari amb un sopar de pica-pica a la mateixa escola: mares, pares i mestres (sense nens).

Serà un bon moment per conèixer millor els pares i mares de la classe, els de l'AMPA, i també per retrobar mares, pares i mestres que han passat per l'escola al llarg d'aquests 10 anys.

El sopar serà el divendres 31 de gener a les 21:30 a la SUM de l'escola. Reserveu-vos la data! I tenim un logo xulísim, per cortesia de Nacho Llamas.




Sobre el sopar, cadascú portarà una cosa elaborada fàcil de picar perquè no estarem entaulats (truita, quiche, pizza, empanada, entrepanets, canapès, postres... No valen bosses de patates ni olives

De la beguda se n'encarregarà l'AMPA, però caldrà comprar tiquets a l'Andreu per tal de poder fer una bona previsió de begudes, plats, gots, taules i cadires. Els tiquets valen 3 euros/persona i es podran comprar fins el dimarts 28 de gener. Quan compreu el tiquet, apunteu a la fulla de la vostra aula (o la del despatx de direcció) quin plat portareu, per a fer un control.

I ja ens encarregarem d'amenitzar la festa amb una mica de música!

Ho heu sentit? Sopar de 10 anys de l’escola, una bona estona, música, sopar i begudes i tot per 3 euros… I encara us ho perdreu?

I si voleu participar en l'acte de la plantada del cirerer dels 10 anys, veniu a les 20:30!

Us hi esperem!

2 comentaris:

hortensia ha dit...

va ser genial participar-hi!
gràcies per l'organitació

arnau ha dit...

Hola podries contactar amb ampaparcpegaso@gmail.com per poder actualitzar / eliminar el blog si us plau? gràcies!